Pages

Thursday, 31 March 2011

Gun jezelf rust en liefde !Pff, soms is het echt even tijd om wat stoom af te blazen. Even iets voor jezelf doen, even over dingen nadenken ! Natuurlijk doet iedereen dit op zijn eigen manier. Af en toe is het door het drukke leven door wel moeilijk om een gaatje te vinden voor jezelf. Maar eigenlijk kan het ook elke dag toch. Als je het gewoon bij iets kleins houd ! Hier heb ik mijn 5 fijnste tips waarmee jezelf lekker wat rust en liefde te gunnen..........

  • Een heerlijk kopje thee of een kopje warme melk met honing helpt altijd, je zult al snel het gevoel van rust te pakken krijgen.
  • Ga eens lekker 30 minuten op je bed liggen met je ogen dicht nergens aan denken en probeer steeds een beetje langzamer te ademen. Zodra de 30 minuten voorbij zijn zul je, je herboren voelen ! Deze techniek werkt bij mij super goed.
  • Een warm washandje over je hele hoofd heen leggen en lekker gaan liggen het voelt heerlijk aan, warmte helpt je altijd om rust te krijgen het kan dus ook met een lekkere warme douche of een kruik.
  • Ben je niet iemand die wil gaan liggen maar meer van actie houd, dan kan het jou ook helpen om eens een stukje te gaan fietsen of joggen, heerlijk een moment om over dingen na te denken en om je heen te kijken. 
  • Wat je misschien verbaast maar ook heel erg kan helpen is een boek lezen, je zult zien dat als je een leuk boek hebt gevonden dat bij jou past je helemaal in zult leven. Je zal dus ook even vergeten wat er allemaal om je heen speelt. Lekker lezen en aan niets anders denken.
                    
                               Veel succes beauties xx Nahawi

No comments:

Post a Comment